Home --> Pipowagen

Pipowagen

Bijzonder overnachten? Logeer in onze Pipowagen!

Wij zijn Twan en Jacqueline Bouwmans wij wonen samen met onze drie kinderen, Ilse, Esther en Jasper in het Brabantse Someren-Heide. Dit jaar zijn wij gestart met onze Pipowagencamping.

Wij zijn trots op onze camping die rolstoeltoegankelijk is en bovendien een prachtig stukje bos heeft waar kinderen volop in kunnen spelen en zelf hutten kunnen bouwen.

Op dit moment beschikt onze camping over drie Pipowagens.Pipowagen Madeliefje waarin een bedstede is voor twee personen en een slaapbankje staat waar  twee kinderen op kunnen slapen.Pipowagen Viooltje met een bedstede voor twee personen.Pipowagen Juffertje in 't Groen voor zes personen met een dubbele bedsteden en een aparte slaapkamer met twee een-persoons bedden.Pipowagen Juffertje in 't Groen is rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen toilet.Het is mogelijk om een hoog-laag bed te plaatsen in de aparte slaapkamer.  

Naast de pipowagens beschikken we over 8 ruime camping staanplaatsen.

Op de parkeerplaats naast de camping hebben we twee verharde camperplaatsen.

Bent u dol op het buitenleven, de rust, ruimte en de Brabantse gemoedelijke sfeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom naar onze camping. Dat wordt puur genieten! 

Huisdieren zijn op onze camping niet toegestaan.  

Reserveren

Via de website kunt u reserveren.

Voor informatie en of reserveringen kunt u mailen naar:

info@pipowagencamping.nl

 

Telefonisch reserveren

Voor informatie en  of reserveringen kunt u bellen naar:

Tel: 06-17801500

Gastenboek

Laat een berichtje achter in ons gastenboek en maak kans op een origineel picknickkleed van onze Pipowagen camping