Home --> Pipowagen

Pipowagen

Bijzonder overnachten? Logeer in onze Pipowagen!

Wij zijn Twan en Jacqueline Bouwmans wij wonen samen met onze drie kinderen, Ilse, Esther en Jasper in het Brabantse Someren-Heide. Wij zijn in 2013 gestart met onze Pipowagencamping.

Wij zijn trots op onze camping die rolstoeltoegankelijk is en bovendien een prachtig stukje bos heeft waar kinderen volop in kunnen spelen en zelf hutten kunnen bouwen.Op dit moment beschikt onze camping over vier Pipowagens.Pipowagen Viooltje met een bedstee voor twee personen.Pipowagen Madeliefje waarin een bedstede is voor twee personen en een slaapbank voor twee personen.Pipowagen Ridderspoor met drie een-persoonsbedden waarvan één hoogslaper.Pipowagen Juffertje in 't Groen voor zes personen met twee keer een twee persoons bedstee en een aparte slaapkamer met twee een-persoons bedden.Pipowagen Juffertje in 't Groen is rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen toilet.Het is mogelijk om een hoog-laag bed te plaatsen in de aparte slaapkamer.

In totaal hebben we voor 15 personen slaapplaatsen in onze Pipowagens. Naast de pipowagens beschikken we over 7 ruime camping staanplaatsen. Op de parkeerplaats naast de camping hebben we een verharde camperplaats.

Het is ook mogelijk om de gehele camping af te huren. Ideaal voor een familie of vriendenweekend.

Voor actuele prijzen zie tarieven.

Bent u dol op het buitenleven, de rust, ruimte en de Brabantse gemoedelijke sfeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom naar onze camping. Dat wordt puur genieten! 

Huisdieren zijn op onze camping niet toegestaan.
 
Download Plattegrond Pipowagen Camping

Reserveren

Via de website kunt u reserveren.

Voor informatie en of reserveringen kunt u mailen naar:

info@pipowagencamping.nl

 

Telefonisch reserveren

Voor informatie en  of reserveringen kunt u bellen naar:

Tel: 06-17801500

Gastenboek

Wij vinden het leuk als je een berichtje achter laat in ons gastenboek.