Home --> Nieuws --> Viltbloemist

Workshop veldbloemen van vilt.

  artikel geplaatst 2018-04-30

De Viltbloemist  en Pipowagen Camping Puur Genieten hebben de handen ineen geslagen om het rustige leven op een camping te verenigen met een creatieve workshop! Tijdens je verblijf op de camping in één van de geweldige pipowagens, kun je op 13 juni en 29 augustus tijdens een 3 uur durende workshop bloemen maken. De workshop gaat door bij minimaal 3 personen.

Niet zomaar bloemen, maar bloemen die een leven lang meegaan! Bloemen van duurzaam wolvilt. De workshop is creatief, gezellig en bijzonder, want je ziet tijdens deze workshop je boeket bloemen “groeien”.

Veldbloemen maken tijdens deze workshop, hoe werkt het?
Tijdens de 3 uur durende workshop, ga je aan de slag met de uitgewerkte patronen van de Viltbloemist. De workshop is geschikt voor snelle creatievelingen, maar ook voor beginners die het gewoon leuk vinden om creatief bezig te zijn. Stap voor stap komen we met elkaar tot een prachtig resultaat. We gaan met elkaar een veldboeket maken, dat bestaat uit klaprozen, madeliefjes, bladvormen en korenbloemen. Je maakt je eigen boeket bloemen.

Wat ga je doen?
In deze workshop gaan jullie leren hoe je een rode klaproos, witte madeliefje en een koningsblauwe korenbloem kunt maken. Ook maken we groene bladstengels om het boeket meer body te geven.  Het maken van de stelen komt aan bod, maar omdat we 3 uur hebben, zorg ik ervoor dat er kant en klare stelen voor jullie gemaakt zijn. We werken met touw, lijm, ijzerdraad en vilt.  Hoeveel bloemen je kunt maken hangt van je vaardigheid en snelheid af. Je kunt je vaas met bloemen thuis verder “vullen”, want met het materiaalpakket en de patronen kun je thuis verder aan de slag!

Daphne Engelke van de Viltbloemist en Jacqueline van Pipowagen Camping Puur Genieten ontmoeten jullie graag tijdens deze gezellige workshop. De workshop vindt plaats in het paviljoen van de Camping in Someren-Heide.
Er is plaats voor maximaal 8 personen. Schrijf je dus gauw in.
Kosten 70€ per persoon incl materiaalpakket en gebruik van gereedschap, patronen en kant en klare stelen. We zorgen uiteraard voor koffie/ thee en verfrissend water en lekkers om te snoepen. Tip: Neem een goede schaar mee; een stofschaar van ongeveer 15 cm, dan weet je zeker dat je het mooiste resultaat krijgt. Eventueel kun je een schaar aanschaffen bij de Viltbloemist, kosten 15€. Deze schaar gaat jarenlang mee en is supergeschikt om de fijne bloemblaadjes uit vilt te knippen. Van te voren graag aangeven ivm de voorraad.

Denk jij nu Jaaaa, daar heb ik wel zin in? Stuur een DM of een mail naar Daphne@viltbloemist.nl, dan krijg je alle informatie thuis gestuurd.  Wil je ook meteen een overnachting boeken op deze geweldige camping dan neem je contact op met info@pipowagencamping.nl.
Beslis je voor 30 mei dat je wilt logeren in een van de geweldige pipowagens én een workshop wilt volgen dan ontvang je 10% korting op de je verblijf en op de workshop!! Hoe gaaf is dat?!

Zien we je op een van de workshops? Zouden we super leuk vinden.
Groetjes  Daphne en Jacqueline

Reserveren

Via de website kunt u reserveren.

Voor informatie en of reserveringen kunt u mailen naar:

info@pipowagencamping.nl

 

Telefonisch reserveren

Voor informatie en  of reserveringen kunt u bellen naar:

Tel: 06-17801500

Gastenboek

Wij vinden het leuk als je een berichtje achter laat in ons gastenboek.