Home --> Pipowagen

Pipowagen

Bijzonder overnachten? Logeer in onze Pipowagen!

Onze camping beschikt over vijf Pipowagens.Pipowagen Viooltje met een bedstee voor twee personen.Pipowagen Madeliefje waarin een bedstede is voor twee personen en een slaapbank voor twee personen.Pipowagen Ridderspoor met drie een-persoonsbedden waarvan één hoogslaper. Pipowagen Boterbloempje met een bedstede voor twee personen en een aparte slaapkamer met drie een-persoonsbedden waarvan één hoogslaper. Pipowagen Juffertje in 't Groen voor zes personen met twee keer een twee persoons bedstee en een aparte slaapkamer met twee een-persoons bedden.Pipowagen Juffertje in 't Groen is rolstoeltoegankelijk en heeft een eigen toilet.Het is mogelijk om een hoog-laag bed te plaatsen in de aparte slaapkamer.

In totaal hebben we voor 20 personen slaapplaatsen in onze Pipowagens. Naast de pipowagens beschikken we over 6 ruime camping staanplaatsen. Op de parkeerplaats naast de camping hebben we een verharde camperplaats.

 

Het is ook mogelijk om de gehele camping af te huren. Ideaal voor een familie of vriendenweekend.

In de maanden mei, juni en september is de camping in het weekend alleen in zijn geheel af te huren voor minimaal drie nachten. Pinksterweekend,Paasweekend en het Hemelvaartsweekend minimaal vier nachten.

In de maanden december en januari zijn wij gesloten.

Voor actuele prijzen zie tarieven.

Bent u dol op het buitenleven, de rust, ruimte en de Brabantse gemoedelijke sfeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom naar onze camping. Dat wordt puur genieten! 

Huisdieren zijn op onze camping niet toegestaan.
 
Download Plattegrond Pipowagen Camping

Reserveren

Via de website kunt u reserveren.

Voor informatie en of reserveringen kunt u mailen naar:

info@pipowagencamping.nl

 

Telefonisch reserveren

Voor informatie en  of reserveringen kunt u bellen naar:

Tel: 06-17801500

Gastenboek

Wij vinden het leuk als je een berichtje achter laat in ons gastenboek.