Home --> Pipowagen --> Pipowagen Madeliefje Huren

Pipowagen Madeliefje

Pipowagen Madeliefje met romantische bedstede voor twee personen  en een slaapbank voor twee personen. Er is een goed ingericht keukentje met koelkast en 2-pits kooktoestel en een tafeltje met twee stoelen en twee krukjes. Pipowagen Madeliefje is gezellig oud hollands ingericht en heeft een gezellige veranda en een picknicktafel. Voor de koudere dagen is er een kacheltje.
€   49,- per nacht.
€ 300,- per week. ( 7 nachten)

 

In de maanden mei-juni en september is het alleen mogelijk om de gehele camping af te huren in de weekenden voor minimaal drie nachten.

In de zomervakantieperiode (van 13-07-2018 tot 24-08-2018)is Pipowagen Madeliefje alleen per week te reserveren met aankomst op vrijdag.

De eerste en de laatste week van de zomervakantie kunt u de Pipowagens ook per nacht reserveren.

Onze tarieven zijn exclusief toeristenbelasting (€ 1,25 p.p.p.n)exclusief schoonmaakkosten (€ 20,-), exclusief bedlinnen (€ 7,50 p.p.)en exclusief reserveringskosten (€ 4,95) en inclusief gebruik van douches en elektriciteit. Aankomst na 15.00 uur. Vertrek voor 12.00 uur.

Het is mogelijk om ontbijt
 bij te reserveren. Ontbijt kunt u reserveren bij Zoet & Zo voor meer informatie over de ontbijtjes kijk op www.zoetzo.nl  U kunt ook telefonisch een ontbijtje reserveren bij Ilse: 06-40568693. Ilse bezorgt de ontbijtjes op een van te voren afgesproken tijdstip bij uw pipowagen. 


Heeft u interesse in onze Pipowagen? Neem dan contact met ons op.

U kunt pipowagen Madeliefje ook online reserveren!

Reserveren

Via de website kunt u reserveren.

Voor informatie en of reserveringen kunt u mailen naar:

info@pipowagencamping.nl

 

Telefonisch reserveren

Voor informatie en  of reserveringen kunt u bellen naar:

Tel: 06-17801500

Gastenboek

Wij vinden het leuk als je een berichtje achter laat in ons gastenboek.